Online Marketing

Online Marketing

Online marketing en doelstellingen

Als freelance online marketeer gebruik ik een methodologie voor het inrichten van conversie gedreven online marketing. Het tot stand komen van een succesvolle inrichting van uw online marketing en de daarbij gestelde doelstellingen worden stapsgewijs gerealiseerd. Via de SMART-methode zal de focus gelegd worden op prioritering van activiteiten. Hierbij wordt gestreefd naar het maximaliseren van ROI en realiseren van meetbare resultaten.

Begeleiding van online marketing

Het begeleiden bij de inzet of optimalisatie van online marketing binnen uw organisatie of bedrijfscultuur? Werken op locatie waarbij de volgende vragen beantwoord worden: Wat kan online marketing voor de organisatie of bedrijf betekenen? Welke activiteiten zijn er op gebied van online marketing en hoe worden deze binnen de organisatiestructuur belegd? Hoe wordt de effectiviteit hiervan gemeten?

Training online marketing

Workshops of coaching zijn de uitkomst om organisaties zelf steeds meer nut uit online marketing te laten halen. De trainingen / coaching online marketing wordt op maat aangeboden; gezamenlijk wordt bepaald wat de speerpunten zijn. Klanten waarvoor ik werk, zijn vaak op zoek naar begeleiding of coaching op gebied van:

  • Zoekmachinemarketing
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Online adverteren (SEA)
  • E-mailmarketing
  • Online Rendement bepalen
  • Hoe online marketing beleggen binnen de organisatiestructuur?

Neem contact op

Geheel vrijblijvend meer informatie over wat online marketing voor je organisatie kan betekenen?

Direct contact

Services online marketing

Eigen organisatie in korte tijd verrijken met door workshops over Online Marketing?
Meer focus op online marketing met eigen medewerkers?

Enkele klantcases